Nedreu Angelika vagyok, pszichológus diplomámat 2020-ban szereztem meg az angliai Sheffield Hallam University egészségpszichológia szakán. A külföldi egyetemi tanulmányaim alatt egy magán gondozói központban egészségügyi- és pszichológiai asszisztensként, atipikus fejlődést mutató gyermekekkel, valamint pszichiátriai kórképekkel diagnosztizált felnőttekkel és időskorú személyekkel foglalkoztam.

Jelenleg a SZTE-BTK Pszichológiai Intézet klinikai- és egészségpszichológia szakirányán tanulok. A magánrendelésem mellett állami intézményeknél gyermekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel dolgozom együtt, akik számára pszichológiai megsegítést és tanácsadást nyújtok. Munkám során a gyermekekkel és serdülőkorú fiatalokkal történő foglalkozásokat még hatékonyabbá teszik pedagógia BA és neveléstudományi MA tanulmányaim, melyeket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán szereztem meg.

Képzett és tapasztalt pszichológusként a célom az, hogy lehetőséget teremtsek a kliensek számára, hogy az itt és mostban dolgozzanak ki stratégiákat a problémáik megoldásához. Mindeközben lehetővé téve számukra azt is, hogy jobban megértsék önmagukat valamint azt, hogy bizonyos helyzeteket miért érezhetnek szorongással telinek és kezelhetetlennek. Az irányított önfeltárás abban is segíti a klienseket, hogy leküzdjék az életüket befolyásoló negatív érzéseket, ezáltal lehetővé téve számukra azt, hogy  döntéseket hozzanak testi-lelki egészségük és jóllétük javítása és megőrzése érdekében. Mindezek eléréséhez egy biztonságos és bizalmas környezetet kínálok a személyes jelenléttel és az online formában zajló foglalkozások során, ahol a klienseim úgy érzik, hogy meghallgatják és támogatják őket.

A személyes jelenlétű foglalkozásokat igénybe vevő gyermek és felnőtt klienseim javarészt Elek, Gyula, Békéscsaba városából és ezen városok vonzáskörzetéből keresnek fel engem. Azonban, szívesen fogadok további klienseket Békés megye egyéb városaiból és más megyékből is, személyes megjelenéssel vagy pedig online pszichológiai tanácsadás formájában.